Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tweetal opgepakt na diefstal milieustraat

Toegevoegd: 24-12-2015, 11.28 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Afgelopen nacht zijn door de politie twee mannen aangehouden die goederen hadden gestolen vanaf de milieustraat aan het Geldeloozepad in Goes.


Rond 00.45 uur surveilleerden agenten in de buurt van de milieustraat toen zij plotseling een geluid hoorden vanuit één van de daar opgestelde containers. De agenten gingen poolshoogte nemen op het afgesloten terrein en troffen in de container voor elektrische apparatuur twee mannen aan die spullen wegnamen uit die container.

De mannen zijn direct aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De spullen die zij bij zich hadden, o.a. computerapparatuur, verlichting en een boormachine, zijn door de agenten in beslag genomen.

De mannen, 23 en 32 jaar oud en afkomstig uit Rilland en Waarde, zitten nu nog vast en zullen vandaag verder gehoord worden over de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (24-12-2015 om 17:10)
Gun die mensen toch die weggegooide rommel.
Pdw. (24-12-2015 om 16:51)
Als ik bij de bakker een brood wat hij heeft weggegooid, uit de container haal, ben ik dan een dief?
Q (24-12-2015 om 16:38)
Is het meenemen van spullen die andere mensen bewust weg hebben gegooit en dus vrijwillig afstand van hebben gedaan nou wel echt diefstal te noemen? Waarom mag je niks nog wel bruikbaars van de vuilnisbelt meenemen? Zou dat niet gewoon legaal moeten zijn? Dan hoeven deze mannen niet midden in de nacht op de vuilnisbelt "in te breken" om iets mee te nemen wat anderen hebben afgedankt!
kees (24-12-2015 om 16:05)
Yep zelfs vuilnis wat de gemeente gratis krijgt mag je niet meenemen. De politie ziet de milieustraat als een normaal bedrijf. Je kan er zelfs gevangenisstraf voor krijgen voor het meemen van een ander zen troep
Bram Bonnewel (24-12-2015 om 14:28)
Is dat dan geen recycling??? hergebruik van weggegooide goederen...
Martin (24-12-2015 om 12:44)
Das toch gewoon recycling.......
Cookie-instellingen beheren