Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Met ruim 200 km/h langs lasercontrole op A58

Toegevoegd: 06-01-2016, 09.17 uur - Update: 07-01-2016, 13.58 uur
De persoon reed met 204 kilometer per uur langs de lasercontrole.
De persoon reed met 204 kilometer per uur langs de lasercontrole.
© Foto: Twitter / Team Verkeer ZWB
Door: Rolf de Feijter

'S-HEER ARENDSKERKE - De politie heeft dinsdagavond het rijbewijs ingevorderd van iemand die op de A58 ruim 200 kilometer per uur reed.


De politie deed dinsdagavond rond 21.15 uur op de A58 een lasercontrole ter hoogte van 's-Heer Arendskerke. Daar kwam een 29-jarige man uit Oost-Souburg voorbij de meetapparatuur gereden met een snelheid van maar liefst 204 kilometer per uur waar 130 kilometer per uur is toegestaan.

De man is aan de kant van de weg gezet en hem is proces-verbaal aangezegd voor het overschrijden van de maximum toegestane snelheid met 67 kilometer per uur (na correctie). Een boetebedrag is nog niet bekend, bij dergelijke snelheden bepaalt een Officier van Justitie dat. Ook moest de man meteen zijn rijbewijs inleveren. Dezelfde officier bepaalt verder wat daarmee gaat gebeuren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (6-1-2016 om 14:51)
Goed dat deze snelweg terroristen van de weg geplukt worden denk maar aan die gek in die zwarte Golf op de A2 eind vorig jaar die dacht ook van zichzelf dat hij een goede chauffeur was.
Vlissinger (6-1-2016 om 14:12)
van P, zeker het ongeluk verleden week op de A2 vergeten? Was ook zo'n idioot met nagenoeg de zelfde snelheid. Niemand verwacht, ook al is het 's avonds of in de nacht met zo'n snelheid ingehaald te worden
wesley (6-1-2016 om 12:36)
Wat een goedpraterij. Regels zijn regels en het is hier geen Duitsland. Of er nou niemand op de weg is of niet, 130 is gewoon de max...... Goede zaak dat het rijbewijs is ingevorderd
Sjaak (6-1-2016 om 12:26)
Ach, inmiddels algemeen bekend (en bijna algemeen geaccepteerd) dat boetes voor te snel rijden substantieel bijdragen om het begrotingstekort van de Staat der Nederlanden te verlagen. Niemand gelooft nog in de sprookjes dat er wordt gecontroleerd vanwege de veiligheid. Als dat namelijk zo zou zijn, zijn er inderdaad heel veel andere locaties en situaties waaraan het gezag aandacht zou moeten schenken (met hogere bijdrage aan verkeersveiligheid maar met lagere bijdrage aan de schatkist). Erger u niet, verwonder u slechts.
Vlissinger (6-1-2016 om 12:20)
@ van P. dat levert geen geld op.. dit wel, geld staat boven veiligheid! niks aan te doen helaas.
Claudia (6-1-2016 om 11:36)
Laat de politie eens vaker in het centrum van Goes controleren, omgeving Station, Frans den Hollanderlaan, oude Rabobank gebouw. Het is hier een 30 km zone en er worden snelheden van zeker 70/80 gereden, dat weet ik zeker. Hier schieten regelmatig mensen hun auto af, het is echt net een racebaan en dit is vele malen gevaarlijker dan te hard rijden op de snelweg. 200 km/h is natuurlijk belachelijk hard, maar het is hier in Goes wachten op de eerste dode door dat achterlijke rijgedrag soms! Op het zebrapad ben je je leven niet zeker!!!!
Cookie-instellingen beheren