Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Man drinkt 12x te veel en rijdt in sloot

Toegevoegd: 16-01-2016, 07.35 uur - Update: 16-01-2016, 15.45 uur
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - Bij de Provincialeweg (N290) bij Vogelwaarde is vrijdagavond een auto in een sloot beland. De bestuurder bleek volgens de politie maar liefst 12 keer te veel gedronken te hebben.


Het ongeluk gebeurde rond 22.10 uur. Er werd een ambulance opgeroepen maar de man, een 39-jarige Terneuzenaar, liep geen ernstig letsel op. Een getuige vertelde de politie dat de bestuurder van het voertuig een stukje terug rechtdoor over de rotonde was gereden waarna hij bij het verlaten van de volgende rotonde tegen een verkeerspaal reed en in een sloot belandde.

De Terneuzenaar, een begginend bestuurder, rook bij aankomst van de agenten sterk naar de alcohol en is daarom aangehouden. Op het politiebureau is van hem een alcoholtest is afgenomen. Daaruit bleek dat de man maar liefst 12 keer te veel had gedronken.

De man is na verhoor met een dagvaarding heengezonden. Zijn rijbewijs is ingevorderd en wordt opgestuurd naar het Openbaar Ministerie (OM).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Albert (16-1-2016 om 09:36)
Ja niet slim ik hoop hij all schade ook mag betalen !! Maar waarom lees ik nooit iets over drugs ? Uit onderzoek is gebleken dat er 5 x zoveel mensen met drugs ( wiet en coke ) achter het stuur kruipen dan alcohol !! Waarom test men daar nooit op ? Sta een voor een koffieshop, de meeste springen met blow op achter stuur
truus (16-1-2016 om 09:11)
een weekend in de bak zou voor deze figuur ook niet slecht zijn , bij de rechter loopt zoiets toch met een lachertje af waneer hij voor moet komen
Cindy (16-1-2016 om 08:03)
Waar ben je mee bezig, 12 keer teveel en dan nog in de auto stappen, gelukkig zijn er geen gewonden gevallen want dan was het leed misschien niet te overzien. En na verhoor heengezonden. Vast zetten en voor een aantal jaren zijn rijbewijs afnemen want zo iemand hoort niet achter het stuur die geen verantwoording kent.
ries (16-1-2016 om 08:00)
Achterlijke gladiool ..... hij heeft geluk dat het nog zo goed is afgelopen en ik hoop dat de rechter hem zwaar straft !
Cookie-instellingen beheren