Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Dronken vrouw botst tegen auto's Goes

Toegevoegd: 02-03-2016, 14.04 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 52-jarige vrouw uit Goes is dinsdagochtend aangehouden nadat zij in dronken toestand drie voertuigen had aangereden. Haar rijbewijs is ingevorderd.


Een getuige zag dat de vrouw omstreeks 09.50 uur op een parkeerterrein aan de ’s-Gravenpolderseweg tegen een auto en nog enkele paaltjes aanreed. In eerste instantie leek het erop dat de veroorzaakster wilde stoppen, maar de vrouw reed vervolgens toch door.

"Kennelijk kreeg de vrouw vervolgens het besef dat zij zo niet verder kon rijden en daarom wilde ze haar auto verderop in de ’s-Gravenpolderseweg parkeren. Ook daar had zij haar voertuig echter niet onder controle en botste ze tegen zowel de voor haar als de achter haar geparkeerde auto aan", zo verklaart de politie.

Voorbijgangers zagen het voorval gebeuren en nadat werd opgemerkt dat de vrouw dronken was werd de politie gebeld. De verdachte werd vervolgens meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. "Daaruit bleek dat zij meer dan vijf maal (1.240 Ug/l) de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Haar rijbewijs is ingevorderd. Met een rijverbod van 16 uur en een proces-verbaal op zak mocht zij weer naar huis", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mayke (2-3-2016 om 15:49)
In de vroege morgen om 9.50 uur, zij heeft een heel groot probleem. Gelukkig geen personen geraakt.
Cookie-instellingen beheren