Weerbericht:
Tropisch warm en veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw zoektocht naar vermiste Robert Ziga

Toegevoegd: 02-03-2016, 14.08 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Vlissingse Kanovijver is woensdagochtend opnieuw gezocht naar de sinds een week vermiste Robert Ziga (32).


De zoekactie van vandaag werd uitgevoerd door Landelijk Team Onderwaterzoekingen. Dit keer werd er wederom gezocht met behulp van sonarapparatuur. Afgelopen vrijdag gebeurde dat ook al maar toen werd de zoekactie uitgevoerd door de brandweer.

Naar aanleiding van die zoekactie werd in het weekend twee keer met speurhonden gezocht. Ook is meerdere keren in de vijver gedregd. Tot nu toe hebben de verschillende acties nog niets opgeleverd. Ook vandaag werd de vermiste man nog niet gevonden. Wanneer de zoekactie verder gaat is nog niet bekend.

Zie ook:
Politie verspreidt foto vermiste man  (01-03-2016)
Weer zoekactie naar vermiste Vlissinger (29-02-2016)
Honden speuren naar vermiste Vlissinger (28-02-2016)
Nieuwe zoekactie Nollebos levert niets op (26-02-2016)
Zoekactie met sonar naar vermiste persoon (26-02-2016)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren