Weerbericht:
Tropisch warm en veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in kanaal, bestuurder gereanimeerd

Toegevoegd: 15-03-2016, 10.16 uur - Update: 15-03-2016, 14.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - Aan de Industrieweg-Zuid in Westdorpe is dinsdagmorgen een auto in het water gereden. De bestuurder is door een brandweerduiker uit het voertuig gehaald en vervolgens gereanimeerd.


Het ongeval vond rond kwart over negen plaats. Omstanders zagen een auto in het water rijden met een persoon erin en sloegen alarm. De hulpdiensten rukten massaal uit. Bij aankomst van de brandweer was de auto al onder water verdwenen. Hierop zijn duikers het water in gegaan.

Zo'n twintig minuten na de melding was het slachtoffer boven water. Nadat de automobilist aan wal was gebracht, is gestart met reanimatie. Het team van de traumahelikopter uit Rotterdam verleende assistentie. De gewonde, een 62-jarige inwoner van Terneuzen, is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Gent (B) gebracht.

Het is nog onbekend hoe de auto precies in het water terecht is gekomen. De politie start een onderzoek naar de toedracht. Bergingsbedrijf Zeeuws-Vlaanderen heeft de auto op de kant getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael (kleinzoon van slachtoffer) (21-9-2016 om 14:58)
Ik mis hem heel erg en jammer dat het zo moest aflopen.... I ❤ YOU opa..
Rik (16-3-2016 om 12:35)
Heel erg om op zo'n manier te moeten overlijden, maar ondanks de snelle inzet vd ongetwijfeld goed gemotiveerde duikers die hun post op een steenworp afstand hebben laat het maar weer eens zien dat je weinig tot geen kans maakt als je onder water verdwijnt. Stoppen met deze zeer gevaarlijke manier van opereren... Sterkte aan de nabestaanden en de hulpverleners..
Driesen (16-3-2016 om 06:59)
Dit is mijne copain die jaren onze vriendschap heeft tot staand heeft gehouden. Ik verneem gisteren dat mijn dikke vriend is overleden. Ik ben hier niet goed van.
Marcel (15-3-2016 om 22:26)
Helaas is de persoon in kwestie alsnog overleden. Het is mijn oom.
Jan B (15-3-2016 om 17:48)
Nou gezien het tijdpad te water rijden van de auto en de aanrijtijd van de brandweer zou dit wel eens een succesvolle redding kunnen zijn. Ook de watertemperatuur is gunstig. Ik hoop dat we straks eens een goede afloop kunnen lezen.
M (15-3-2016 om 13:01)
Goed werk van de brandweer duikers!!!!!! en de overige hulpverleners!!!! Diep respect voor jullie Actie
Cookie-instellingen beheren