Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Dief laat adres achter en gaat op gestolen fiets naar bureau

Toegevoegd: 23-05-2006, 01.02 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GOES - Vorige week heeft een dief in Goes twee stommiteiten begaan.

In de nacht van donderdag op vrijdag pleegde een 33-jarige Goesenaar een auto-inbraak in een geparkeerde auto op de Schengestraat in Goes. De eigenaar van de auto deed de volgende dag aangifte op het bureau. In de auto had de eigenaar echter een tas aangetroffen van de inbreker.

In de tas zat een brief die geadresseerd was aan de inbreker. Een agent heeft daarop de man gebeld en uitgenodigd voor een gesprek op het bureau. Daar bekende de man de inbraak. Op datzelfde moment was de eigenaar van de auto nog op het bureau.

Toen de eigenaar het bureau uitliep trof hij buiten zijn eigen fiets aan die 14 dagen daarvoor was gestolen. Binnen bleek dat de 33-jarige dief op deze fiets naar het bureau was gekomen. De politie heeft de man voor beide delicten aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren