Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dode en gewonde bij ongeluk Kerkwerve

Toegevoegd: 04-05-2016, 20.04 uur - Update: 04-05-2016, 23.06 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Bij een verkeersongeval tussen twee personenauto's is woensdagavond in Kerkwerve iemand om het leven gekomen. Een ander raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 18.50 uur op de Heuvelsweg (N655) in de buurt van de kruising met de Brasweg. Door de klap belandde één van de voertuigen in een vrijwel droge sloot. Deze inzittende kwam bekneld te zitten.

Twee ambulanceteams, twee brandweerwagens en een traumahelikopter werden opgeroepen maar voor de inzittende van de in de sloot geraakte auto mocht de hulp niet meer baten. Deze persoon overleed ter plekke. De andere automobilist is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

De Heuvelsweg is deels afgesloten. De politie heeft ter plekke een sporenonderzoek uitgevoerd. Rond 20.15 uur werd gestart met het bergen van één van de auto's. Rond 21.30 uur was men bezig met het takelen van het in de sloot terecht gekomen voertuig. Kort daarna liet de Provincie Zeeland weten dat de weg ter plaatse de komende uren nog afgesloten zou blijven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (5-5-2016 om 15:09)
@kees: Er moet helemaal niets. Jij bent er zo eentje die er voor zorgt dat de mens niet meer zelf na kan denken. Dat is pas gevaarlijk!
kees (5-5-2016 om 08:06)
er moet bij iedere weg een apparaat standaard in de autro komen die per sateliet wordt aangestuurd zodat de auto niet harder kan dan de wegborden aangeven,dat is voor fabrieken snel in te bouwen
kees (4-5-2016 om 23:08)
Triest ; ondanks alle miljoenen voor verkeersveiligheid alweer een slachtoffer . hoeveel zijn er al in Zeeland dit jaar? ook dit is niet zachtjes gegaan . misschien moet er toch weer meer controle komen. Veel sterkte voor alle betrokkenen , ook voor / van de gewonde
eva (4-5-2016 om 20:35)
vreselijk, sterkte voor alle betrokkenen
lambik (4-5-2016 om 20:20)
triest.......heel veel sterkte voor allemaal...