Weerbericht:
Overdag geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing Postweg Lewedorp

Toegevoegd: 10-05-2016, 17.56 uur
Door: Manfred Berrevoets

LEWEDORP - Bij een ongeval op de Postweg ter hoogte van Lewedorp is dinsdag één persoon gewond geraakt.


De botsing tussen twee voertuigen vond rond 16.40 uur plaats. Een bestuurder botste door nog onbekende oorzaak op zijn voorganger. Beide auto's raakten zwaar beschadigd.

Er is een ambulance ter plaats geweest die een gewonde vrouw naar het ziekenhuis heeft gebracht. Over haar letsel is nog niks bekend. Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (11-5-2016 om 09:17)
zou wel komen door dat ze geen richtingaanwijzer hebben aan gezet, doen ze namelijk niet meer, kost te veel moeite schijnbaar, ik stoor me er mateloos aan, daar hebben ze hier een gewoonte van gemaakt om geen richting aan te geven.
annie (10-5-2016 om 20:26)
vooral lekker ongeduldig op je voorganger kleven mensen, dan heb je weinig tijd om te hendelen...als je voorganger plotseling moet remmen.
Cookie-instellingen beheren