Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Vrouw rijdt spook op noordbaan van A58

Toegevoegd: 24-05-2006, 11.36 uur
Door: Politie Zeeland

'S-HEER ARENDSKERKE - Dinsdag om 22.15 uur zag de politie, die over de noordbaan van de A58 reed, op de andere baan bij de afrit ’s-Heer Arendskerke een spookrijdster tegen de rijrichting in haar voertuig keren.

De automobiliste, een 41-jarige vrouw uit de gemeente Tholen, kwam uit de richting van Bergen op Zoom en was bezig te keren op de afrit ter hoogte van ’s-Heer Arendskerke. Zij had de verkeerde afslag genomen en wilde terug naar de A58.

Op het moment dat zij, tegen de rijrichting in, terug naar de hoofdrijbaan wilde rijden kwam een vrachtwagencombinatie de afrit op. Deze bestuurder, waarvan verder geen gegevens bekend zijn, kon tijdig stoppen en daarmee werd een aanrijding voorkomen.

Het rijbewijs van de vrouw werd ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren