Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Treinen stil door ongeval bij spoorlijn in Kruiningen

Toegevoegd: 23-05-2006, 01.16 uur
Door: Politie Zeeland

KRUININGEN - Een 68-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal reed, vanaf de Stationsweg in Kruiningen, de Zanddijk op.

Hierbij ramde hij een auto die al op de Zanddijk reed. Deze auto werd bestuurd door een 18-jarige vrouw uit Yerseke. Zij reed tegen een verkeersbord aan en hierdoor vloog haar auto over de kop en kwam net niet op de spoorrails terecht. Haar auto raakte total loss.

De bestuurster zelf raakte, wonder boven wonder, niet gewond. Haar auto is weggesleept door een takelbedrijf. De treinen hebben, door dit ongeval, enige tijd niet kunnen rijden. Er werd pas weer doorgereden toen de auto van het spoor verwijderd was.

Het ongeluk vond omstreeks 16.24 uur plaats. Tegen de 68-jarige man wordt proces-verbaal opgemaakt. Zijn auto raakte licht beschadigd, en kon op eigen kracht verder rijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren