Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt in op politieagent

Toegevoegd: 06-07-2016, 11.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar het inrijden op een politieagent. Dat gebeurde bij een verkeerscontrole aan de Roozenburglaan in Middelburg.


De diender was maandag rond 23.00 uur samen met collega’s een bromfietser aan het controleren. Tijdens die controle kwam er een witte personenauto op hen afgereden. De bestuurder van de auto probeerde vermoedelijk opzettelijk een agent aan te rijden. De agent moest daarbij opzij springen om niet geraakt te worden.

De automobilist ging er vervolgens vandoor. De verdachte, een 34-jarige Middelburger, meldde zich de volgende dag op het politiebureau en is op last van de officier van justitie, buiten heterdaad, aangehouden en ingesloten.

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen van het voorval. Met de scooterrijdster die op het moment van de bijna aanrijding gecontroleerd werd zou de politie graag willen spreken. Maar ook andere getuigen kunnen zich melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
grensarbeider (6-7-2016 om 18:42)
@D. Boogaard. Tot aan uw laatste zin kan ik u redelijk goed volgen. Ik ben het zelfs grotendeels met u eens! Wat ik echter niet begrijp is wat "komt allen weer in geloof met Hem" hier in vredesnaam mee te maken heeft? Uw conclusie is dan dat alle "wegmisbruikers" ongelovigen zijn? Alstublieft zeg... hoe krijgt u het bedacht om van zo'n bericht een geloofskwestie te creƫren?!
D. Boogaard (6-7-2016 om 11:56)
Dergelijke mensen MOETEN ze keihard aanpakken en voor mijn part in heropvoedingskampen steken. Dit gedrag moet over zijn. Langzaam maar zeker gaan we van een net land richting tokkie planet. En de meesten doen er AAN mee!! Sommigen van u zelfs ook. Sta op voor kritiek, Rijd normaal op de weg, geef richting aan als u wisselt van baan, ga aan de kant als fietser, als een auto achter u rijdt. Sta op voor ouderen. Komt allen weer in geloof in Hem.
Cookie-instellingen beheren