Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dronken automobilist botst tegen boom

Toegevoegd: 10-07-2016, 05.28 uur - Update: 10-07-2016, 13.57 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Afgelopen nacht is een 33-jarige man uit Portugal op de Valckenisseweg in Rilland met zijn auto frontaal tegen een boom gebotst. Een blaastest wijst uit dat de man teveel gedronken heeft. Hij is vervolgens aangehouden.


Het ongeval vond omstreeks 04.00 uur plaats. Als opgeroepen agenten bij het ongeval arriveren hebben drie jongens al de nodige zorg verleend aan de bijrijder. Nadat deze een harde klap hebben gehoord met daaropvolgend een langdurig claxongeluid, zijn zij op de fiets een kijkje gaan nemen. De bestuurder is dan al uitgestapt en mankeert ogenschijnlijk niets.

De bijrijder is door de jongens voorzichtig uit de auto gehaald en gestabiliseerd. Vervolgens is de 21-jarige man door de ambulance voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Ook hij is afkomstig uit Portugal. Omdat de blaastest op straat uitwijst dat de bestuurder meer dan drie maal de toegestane limiet alcoholgebruik heeft overschreden (740 ug/l) wordt hij voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Tijdens de rit naar Kruiningen en op het bureau krijgt de man veel last van zijn alcoholinname. Op een gegeven moment is de verdachte er zo slecht aan toe, dat besloten wordt om hem op te laten nemen in het ziekenhuis. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd. Zijn auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.Wisse (10-7-2016 om 13:55)
Maar weer een geluk dat er een boom stond voor die dronkenlap. Staat er de volgende keer een mens? lang leve de alcohol en de mens die er nog mee moet leren omgaan!
ton (10-7-2016 om 13:48)
Hoe noemt men zoiets ? Vol erin toch. 1-0 voor de boom, de bestuurder zal hier nog wel enige tijd een flinke kater van hebben.
hans (10-7-2016 om 13:02)
het is een geluk dat hij geen andere mensen heeft verwond in het verkeer maar nu de vakanties er weer aankomen zouden ze veel meer controle moeten doen als dat kan ik zou zeggen twee keer per week en op meerdere plaatsen hier n Zeeland en op verschillende uren dan weten de mensen dat ze zonder alcohol moeten rijden
Cor v. L. (10-7-2016 om 05:58)
Gelukkig geen andere weggebruikers bij betrokken.
Cookie-instellingen beheren