Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeelandbrug dicht na ongeluk

Toegevoegd: 09-09-2016, 14.03 uur - Update: 09-09-2016, 15.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - De Zeelandbrug (N256) is vrijdagmiddag in beide richting afgesloten geweest na een ongeval met beknelling.


Volgens ooggetuigen botsten rond 13.25 uur ongeveer halverwege de brug tussen Zierikzee en Colijnsplaat vier auto's op elkaar. Er was sprake van een kop-/staartbotsing en zeker één persoon raakte bekneld. De beknelde bestuurder is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. Twee personen zijn met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. 

Na het ongeluk werd de brug in beide richtingen afgesloten. Hierdoor ontstonden files. Verkeer dat op de brug zelf in de file was komen te staan is ter plekke gekeerd. Voor de chauffeurs van vrachtwagens en bussen zat er echter niets anders op dan te wachten. Nadat de brandweer het wegdek had gereinigd kon even voor 15.00 uur de brug weer helemaal worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jaapverkeer (10-9-2016 om 11:52)
Fijn ding dit Rijksmonument. De vaatvernauwing van Zeeland. Even niet opletten en raak!
Cookie-instellingen beheren