Weerbericht:
Veel bewolking, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer druk met brand in hooibalen

Toegevoegd: 12-09-2016, 19.53 uur
Door: Manfred Berrevoets

'S-HEER ARENDSKERKE - De brandweer is maandag lange tijd bezig geweest met het blussen van hooibalen die in brand stonden bij 's-Heer Arendskerke.


De brand werd rond 18.00 uur ontdekt aan de Lamoenweg. Hier stonden tientallen hooibalen in brand. De brandweer van 's-Heer Arendskerke kreeg assistentie van de waterwagen van de brandweer Goes. Ook is er een kraantje ter plaatse gekomen om de rollen uit elkaar te halen waarna de brandweer deze goed kon blussen.

De rook van de brand kan in de kern van 's-Heer Arendskerke overlast veroorzaken. De brandweer adviseert mensen die hiervan last hebben de ramen en deuren te sluiten. Het blussen zal nog lange tijd in beslag nemen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (13-9-2016 om 08:20)
Jammer dat de dit brandje de hele nacht heeft liggen smeulen en roken. Ik hoop dat het vandaag (dinsdag) wel helemaal geblust gaat worden. Succes brandweer!
Cookie-instellingen beheren