Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 51 km

Vrouw opgepakt voor bekrassen auto’s

Toegevoegd: 06-11-2016, 13.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Zaterdagmiddag is een 37-jarige vrouw uit Vlissingen aangehouden nadat zij in de Gasthuisstraat in haar woonplaats enkele geparkeerde auto’s heeft bekrast.


Een getuige belt rond het middaguur met de politie als deze ziet dat de vrouw met een sleutel in haar hand luid roepend geparkeerde auto’s bekrast. Op de Kleine Markt wordt de verdachte lopend aangetroffen door agenten.

De vrouw is vervolgens voor verhoor meegenomen naar het bureau. De vrouw is vaker in aanraking geweest met de politie vanwege haar overlast gevend gedrag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (7-11-2016 om 11:59)
Lang leve de bezuinigingen op de geestelijke gezondheidszorg..............
Loess (6-11-2016 om 16:08)
De vrouw had allereerst een optater van mij gehad voor de politie kwam, dan konden ze die niet afnemen, maar je hoort ook niemand erover dat men zo dicht op elkaar parkeert de auto deuren ingeklaard lak.
harry (6-11-2016 om 14:55)
de eerste reactie die in mij opkomt zal ik maar niet plaatsen, want die word waarschijnlijk niet geplaatst door de site-beheerder. laten we het er op houden dat ze alle schade moet betalen plus een dikke boete.
U stemt toch zeker weer hetzelfde ? (6-11-2016 om 14:51)
Tja, de hulp voor verwarde personen is wegbezuinigd voor nog meer winst voor de paar superrijken. Hopelijk bekraste zij alleen super dure auto's en is de uitgebuite arme massa niet weer het slachtoffer van de onmenselijke hebzucht die hier ten grondslag aan ligt.
Cookie-instellingen beheren