Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 14 km

Massale inzet hulpdiensten voor vermiste duiker

Toegevoegd: 16-06-2006, 08.08 uur
Door: Omroep Tholen

STAVENISSE - De blusgroep Stavenisse, het waterongevallenvaartuig van Goes en de duikploegen van Goes en Tholen zijn woensdagavond uitgerukt na een melding dat er een duiker werd vermist bij Stavenisse.

Een inwoner van het Belgische Sint-Niklaas was samen met zijn vrouw en een bevriend buddypaar gaan duiken bij Stavenisse. Eén van de duikers dook op een gegeven moment onder.

Vanaf de kant werden geen bellen of tekens meer vernomen. Na twintig minuten werd alarm geslagen. De hulpdiensten waren binnen zes minuten ter plaatse met een boot.

Later volgde ook een duikploeg en ambulance. Na een soloduik van ongeveer veertig minuten kwam de duiker onder belangstelling van het uitgelopen Stavenisse en de hulpdiensten verbaast boven water.

Hij was zich van geen kwaad bewust. Hoewel het loos alarm bleek, hebben de duikers waardering voor de snelle paraatheid van de Zeeuwse hulpdiensten. 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren