Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 55 km

Botsing op Postweg bij Lewedorp

Toegevoegd: 08-11-2016, 11.43 uur
Door: Manfred Berrevoets

LEWEDORP - Bij een botsing op de Postweg in Lewedorp is vanmorgen iemand gewond geraakt.


Rond 06.45 uur vond er ter hoogte van de Maalweg een aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Eén van de voertuigen kwam in de sloot tot stilstand. Er is een ambulance ter plaatse geweest om de bestuurders te onderzoeken.

Er is één persoon met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen zijn vervolgens weggesleept door bergingsbedrijf De Moor.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (8-11-2016 om 13:42)
wordt eens tijd dat ze dat zij wegje afsluiten, is onoverzichtelijk en als je er uit kom ben je vaak te laat, geld ook voor fietsers, die worden ook over het hoofd gezien. ze zouden ook borden neer kunnen zetten dat je daar maar 60 mag, dat zou ook schelen denk ik.
Cookie-instellingen beheren