Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 46 km

Vuurwapen en drugs ontdekt bij inval Vlissingen

Toegevoegd: 16-11-2016, 16.36 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een inval in een woning aan de Hercules Segherslaan in Vlissingen heeft de politie vanochtend een vuurwapen en drugs ontdekt. Er is één persoon aangehouden.


Het flexteam van de Politie Zeeland-West-Brabant ging de woning binnen nadat informatie was binnengekomen dat de bewoner een vuurwapen in zijn bezit zou hebben. Bij de huiszoeking die volgde werd inderdaad een vuurwapen aangetroffen. Dit is in beslag genomen door de politie. Ook werden drugs, hasj en cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar is hij in verzekering gesteld. Hij wordt gehoord over de strafbare feiten waar hij van verdacht wordt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (16-11-2016 om 19:38)
@ P van D Dit is natuurlijk een erg primitieve generaliserende reactie. Dus als iemand volgens jou een auto bij elkaar heeft gewerkt maar door ontslag bij Orionis terecht komt dan denk jij dat zoiemand dus of crimineel is of illigaal ergens verblijft? Je mag tot een bepaalde waarde echt wel een auto in je bezit hebben als je bij Orionis zit wat ook niet meer dan logisch is want het vergroot je kans op het vinden van een nieuwe baan en dit zal Orionis alleen maar toejuigen.
wim (16-11-2016 om 19:20)
Zo je wederom leest de politie kan op straat niet gemist worden zo lees je weer wat ze onverwachts een woning binnen dringen en vinden weer een vuurwapen met de troep van drugs waarom nou een geweer in huis of zijn ze bang voor een overval of hebben ze wat op der geweten.
P van D (16-11-2016 om 16:48)
Mooie actie Politie hé hé eindelijk doen ze eens wat aan die gasten.. Er lopen er nog veel meer rond, iedereen die niet werkt en geen vrijwilligerswerk doet en een auto heeft en bij orionis zit met strafkorting bijvoorbeeld zitten of in de drugs of andere criminaliteit of ze wonen illegaal bij een '' vriendinnnetje '' .. En laat ze dan ook maar gelijk oppakken voor niet betaalde alimentatie e.d. !!!
Cookie-instellingen beheren