Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 51 km

Man met beperking vermist vanuit instelling

Toegevoegd: 18-11-2016, 10.33 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - Vanuit een zorginstelling in Clinge wordt sinds donderdagavond een 33-jarige man met een verstandelijke beperking vermist. Volgens de politie heeft hij medicatie nodig.


De man verdween rond 18.30 uur. Even na 21.00 uur werd daarom onder bijna 1.500 personen een Burgernetbericht verspreid. De man is echter nog steeds niet terecht en omdat Clinge zo dicht bij de grens ligt is inmiddels ook de Belgische politie geïnformeerd.

Volgens de politie heeft de man zijn medicatie niet bij zich maar kan hij, als hij deze niet op tijd inneent, onberekenbaar gedrag gaan vertonen. "Hij kan bij benadering dan agressief reageren. Het is daarom van belang dat hij zijn medicijnen op korte termijn inneemt", zo zegt de politie.

Het signalement van de man luidt: een blanke man van ongeveer 1.90 lang. Hij heeft een fors postuur en bruine haren die aan de zijkanten zijn opgeschoren. Toen de man voor het laatst werd gezien droeg hij een grijze trainingsbroek, een donkere jas met een bontkraag en Nike-sportschoenen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren