Weerbericht:
Perioden met zon, vanavond kans op een bui
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Politie: Bel 112 alleen bij levensbedreigende situaties

Toegevoegd: 20-11-2016, 13.38 uur - Update: 20-11-2016, 17.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie roept op om het alarmnummer 112 alleen te bellen bij levensbedreigende situaties.


Vanwege de zuidwesterstorm hebben de hulpdiensten het extra druk. Om het noodnummer goed bereikbaar te houden vraagt de politie om stormmeldingen via 0900-8844 door te geven en niet via 112.

De Zeeuwse brandweer is zondag al meer dan dertig keer uitgerukt om hulp te verlenen bij meldingen als gevolg van de storm. Op de kaart hieronder zie je waar de brandweer tot 17.20 uur naar toe werd gestuurd (op basis van P2000-alarmeringen).Volg de alarmeringen van de hulpdiensten via P2000Zeeland.nl.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (20-11-2016 om 22:51)
Van Groen, denk dat 112 zelf wel kan beslissen of het een noodgeval is als ze het telefoontje krijgen. En de overheid? De overheid bestaat ook alleen maar dankzij onze arbeid en mega belasting en ziektekosten die wij afstaan!! Enniet elk persoon kan zijn zonnescherm even vastzetten, denk daarbij aan ouderen, Proberen die dat toch dan heb je kans dat ze daarna dagen in hun tuin liggen.
van Groen (20-11-2016 om 15:02)
Vind ik ook hoor, je moet toch gewoon je spullen buiten kunnen laten staan als het gaat stormen ? Waarom voorbereiden ? Waarom je zonnescherm goed vast zetten of gewoon regelmatig laten nakijken of het nog wel veilig is ? Dat kost alleen maar geld en moeite dus moet de overheid het maar op komen lossen en daarom moeten slachtoffers en gewonden maar gewoon hun beurt afwachten. Hier zijn de lege vuilcontainers die er al sinds dinsdag op straat staan ook omgewaaid en straks waaien ze nog tegen mijn auto ! En waar zijn de hulpdiensten om deze schade te voorkomen ?! Want er kan ook een fietser over vallen dus is dat levensgevaar, waar blijven ze toch !!!
Cookie-instellingen beheren