Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Middelburgse woning vol rook door pannetje

Toegevoegd: 12-12-2016, 15.01 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de keuken van een woning aan de Johan Guiliëlmus Schorerstraat in Middelburg-Zuid heeft maandagmiddag brand gewoed.


Rond 14.20 uur werd opgemerkt dat de begane grond van de woning vol rook was komen te staan, vermoedelijk als gevolg van een pannetje dat op het vuur was blijven staan. Er was echter niemand thuis dus de brandweer moest bij aankomst een ruit vernielen om binnen te komen.

De brandweer heeft de woning geventileerd. Er raakte niemand gewond.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ROMEO (12-12-2016 om 17:45)
De zorg voor verwarden en dementerende ouderen is verstoten door het VVD/PvdA kabinet, die wel van dit land een top 3 belastingparadijs van de hele wereld heeft gemaakt voor buitenlandse mega miljardairs zodat die honderden miljoenen tot vele miljarden niet hoeven te betalen. Tja, als het niet uit de lengte kan...
Cookie-instellingen beheren