Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot Torenweg Oost-Souburg

Toegevoegd: 13-12-2016, 21.32 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Langs de Torenweg tussen Middelburg en Oost-Souburg is dinsdagavond een personenauto in een sloot terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 19.20 uur. Omstanders verleenden eerste hulp. De ambulancedienst en de brandweer werden opgeroepen maar de inzittende bleek ongedeerd te zijn gebleven.

In afwachting van de berging is de automobilist(e) in een politieauto gezet. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto uit de sloot getakeld en afgevoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robin (14-12-2016 om 15:26)
Ik ben niet verbaast als er uit het onderzoek naar voren komt dat er te hard is gereden de hele torenweg is net een "racebaan" echter gaan ze hier pas iets aan doen als er dodenvallen! ( meerdere keren klachten in gedien bij de gemeente en de politie hierover)
Cookie-instellingen beheren