Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Cel- en taakstraf voor Vlissinger na reeks misdrijven

Toegevoegd: 23-01-2017, 15.53 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft een 28-jarige Vlissinger veroordeeld tot 274 dagen celstraf (waarvan 180 voorwaardelijk), een taakstraf van 109 uur en toezicht en begeleiding. Dit alles vanwege een reeks aan misdrijven.


De rechtbank achtte bewezen dat P. zich in de tweede helft van 2015 en begin dit jaar schuldig had gemaakt aan onder meer bedreiging, diefstal, verboden wapenbezit, vernieling en winkeldiefstal. Zowel de officier van justitie als de rechtbank waren van mening dat P. meer gebaat zou zijn bij hulp op diverse fronten dan een langdurig verblijf in een cel.

Tegen de Vlissinger was een celstraf van 204 dagen waarvan 110 voorwaardelijk en een taakstraf van 138 uur geëist. Ook wilde het Openbaar Ministerie dat hij 300 euro boete zou betalen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750