Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dak auto Heinkenszand werd opengescheurd

Toegevoegd: 23-01-2017, 16.22 uur
De moeder en een zusje van de jongen bleven ongedeerd.
De moeder en een zusje van de jongen bleven ongedeerd.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Bij het ongeluk vanochtend in Heinkenszand raakte een 6-jarige jongen gewond. Het dak van de auto waarin hij zat werd opengescheurd. Dat zegt de politie.

Het ongeluk gebeurde even na 09.00 uur op de Heinkenszandseweg (N667). Volgens de politie zat het slachtoffertje samen met zijn zusje en moeder in de auto. De vrouw zag een tractor met aanhangwagen links afslaan maar moest vermoedelijk uitwijken en kon niet voorkomen dat de auto de aanhangwagen raakte.

Het dak van de auto scheurde open en een flink aantal hulpverleners spoedde zich naar de ongevalslocatie. De drie zijn onderzocht maar alleen de jongen hoefde mee naar het ziekenhuis. Hij liep volgens de politie een hoofdwond op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bernadette (7-3-2017 om 17:09)
Zou het niet beter zijn wat defensiever te gaan rijden als men de verantwoording van kinderen aan boord draagt ? In het algemeen want er gebeuren wel heel veel ongelukken met moeders en kinderen. Maar ik ken als frequent weggebruiker net als een ander de grillen van de schoolforenzen en hun rijstijl om het allemaal nog maar op tijd rond te brengen voordat de deeltijdbaan begint. Haast haast want het succesvolle leven moet toch verder ? Soms denk ik gedwee nog wel eens aan de generatie van mijn oma en hoe die vrouwen niet hoefden te werken voor een eigen huis en hoe die tenminste nog de tijd voor hun kinderen hadden, maar dat was voor de feministische revolutie natuurlijk dus dat was niet goed.
ronald (25-1-2017 om 08:01)
ja we zijn niet allemaal zo geleerd als jou Ronald.
Jose (24-1-2017 om 22:42)
Meneer de Winter, Zit U niet zo lekker in Uw vel? Ik lees alleen maar negatieve reacties van U.
Ronald (24-1-2017 om 18:07)
@Cerebrus : wat een harteloos commentaar, je scheert gelijk maar iedereen over één kam, het slachtoffertje interesseert je waarschijnlijk niets ? @peter : Leer eerst eens zonder fouten te typen er zit een spellingscontrole op deze website, niet gezien zeker ? ( rood lijntje is fout getypt )
Ronald de Smet (24-1-2017 om 15:25)
Die jongen moet een goede engelbewaarder hebben, veel beterschap gewenst hoor !
Cerebrus (24-1-2017 om 15:24)
Die moeders die kinderen naar school brengen, levensgevaarlijk. Ze kijken nergens naar, want ze hebben altijd zo'n haast.