Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde na ongeval in woning

Toegevoegd: 19-02-2017, 15.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

OOSTKAPELLE - De hulpdiensten zijn zondagmiddag met spoed uitgerukt voor een persoon die zwaargewond is geraakt in een woning in Oostkapelle.


Om 12.45 uur werd er in een woning aan de Vronestrijn iemand zwaargewond aangetroffen. Naast een ambulance vloog er ook een traumahelikopter uit Amsterdam richting Oostkapelle. Vanwege de aanvliegtijd is besloten de patiënt met spoed naar een parkeerplaats langs de A58 bij Goes te brengen. Hier landde ook de helikopter die de gewonde vervolgens naar het ziekenhuis in Rotterdam heeft gebracht.

De technische recherche heeft vervolgens onderzoek gedaan in de woning. Een woordvoerder van de politie laat weten dat er sprake was van een huishoudelijk ongeval. Vermoedelijk is de gewonde van de trap gevallen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren