Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon uit auto bevrijd na ongeluk

Toegevoegd: 06-03-2017, 17.21 uur
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - De brandweer is vanmiddag uitgerukt om de inzittende te bevrijden van een auto die op zijn kop in een sloot was beland.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 16.25 uur bij de kruising van de Baaiweg met de Prelaatweg. De automobilist(e) botste eerst tegen een lantaarnpaal en belandde toen in de sloot. Er werden drie brandweerwagens en een ambulanceteam opgeroepen om te helpen.

Ter plekke kon de gewonde snel uit de auto worden gehaald. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig getakeld. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Desire (6-3-2017 om 23:53)
Wat erg zeg zo een auto opstekop . Hoe kon dat nou gebeuren?
Mo (6-3-2017 om 22:51)
Ik was getuige van dit ongeluk en ervaar nu hoe voorzichtig je moet zijn er iets van te zeggen als je er niets vanaf weet. Er is niet te hard gereden. De hulpdiensten waren snel ter plaatsen en de sloot was min of meer droog. Grappig is het dus helemaal niet. Hoe wel het absuluut veel slechter had kunnen aflopen met deze bestuurder en medeweggebruikers waaronder ikzelf en mijn kind.
kees (6-3-2017 om 22:44)
@jan, eerst eens even leren schrijven jongen, dan begrijpt een ander misschien ook wat je bedoelt ...........
Jan (6-3-2017 om 20:52)
3 brandweer auto’s! nu vraag ik me af kon de eerste een de tweede brandweerauto er niet uit vanwege mensen tekort?
Mar (6-3-2017 om 18:58)
Denk beetje te hard gereden want zo onoverzichtelijk is deze weg nu ook weer niet..of ergens anders mee bezig geweeest....zin in verse friet ????nou daar moet je wel heel erg zin in hebben om over de sloot te willen vliegen..trouwens op deze weg word er veel snoeihard gereden
Cookie-instellingen beheren