Weerbericht:
Overwegend bewolkt, in het zuiden zon en vooral daar later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandje ontdekt na automatische melding

Toegevoegd: 25-03-2017, 20.38 uur - Update: 25-03-2017, 22.05 uur
De brand bleek al uit zichzelf te zijn gedoofd.
De brand bleek al uit zichzelf te zijn gedoofd.
© Foto: Brandweer Rilland
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij een bedrijf aan de Hoofdweg in Rilland heeft zaterdagmiddag een klein brandje gewoed. Dit werd ontdekt dankzij een automatisch brandmeldsysteem.
 

Even na half drie werd de brandweer opgeroepen vanwege een automatische brandmelding bij het bedrijf. Tijdens de verkenning zagen brandweerlieden rook uit een kelderluik komen. Deze bleek te worden gebruikt als peukenbak en een raamhor had hierdoor vlam gevat.


De brand bleek inmiddels gedoofd maar er was nog wel sprake van wat rookontwikkeling. De brandweer heeft de peuken en de restanten van de hor weggeschept. Hierna zijn de kelder en de begane grond van het gebouw geventileerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren