Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde uur bekneld in auto na ongeluk

Toegevoegd: 05-05-2017, 19.07 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Bij een verkeersongeluk op de Sloeweg Noord (N254) bij Ritthem is vrijdag aan het einde van de middag iemand bekneld komen te zitten.


Het slachtoffer is een automobilist die over de Sloeweg Noord richting Zeeuws-Vlaanderen reed. Door onbekende oorzaak raakte hij rond 17.20 uur van de weg en reed tegen een boom. De auto raakte totaal vernield en het slachtoffer kwam bekneld te zitten.

Een uur na het ongeluk kon de man door de brandweer en de ambulancedienst uit de auto worden gehaald. Het personeel van de ter plekke gekomen traumahelikopter heeft de gewonde wel behandeld maar het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance afgevoerd. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend.

Vanwege het ongeluk werd de N254 in de richting van Zeeuws-Vlaanderen volledig afgesloten vanaf de rotonde bij Middelburg. Het verkeer moest een andere route kiezen. Even voor 19.00 uur kon de auto worden geborgen. De weg was toen nog wel volledig dicht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (6-5-2017 om 08:32)
@Erik; het zegt helemaal niets dat de snelheidsmeter niet op 100 staat, dit is een wijzertje en die kun je met je vinger op iedere gewenste stand zetten, normaal als het dashboard nog heel is valt deze terug naar 0. Je ziet ook dat de temperatuur volle bak staat en de tank volledig leeg dus nietszeggend!
Max (6-5-2017 om 04:03)
Je kan zeggen wat je wil van die kleine autootjes, maar ze zijn wel lekker zuinig Maar geef mij maar een auto met een beetje body
AntiGSM (6-5-2017 om 00:51)
Ik durf het bijna (weer) niet te zeggen.... Afleiding??? Wederom een rechte weg! Ik had er vanavond ook weer een achter me, druk met de telefoon, tot 3 x toe had de bestuurder nauwelijks in de gaten dat ik moest remmen voor het verkeer voor me, het was omdat ik goed oplette anders had hij er achterop gereden.... Wie of wat stopt deze onzin op de weg, je durft door deze lui bijna niet meer de weg op want ze nemen vaak een ander mee.
Erik (5-5-2017 om 22:58)
De snelheidsmeter staat niet op 100 km/uur Mag van geluk spreken dat het slachtoffer nog leeft!
Cookie-instellingen beheren