Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuilniswagen gekanteld bij Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 24-05-2017, 16.06 uur - Update: 25-05-2017, 10.14 uur
Door: Roland de Jong

WOLPHAARTSDIJK - Een vuilniswagen van de gemeente Goes is woensdagmiddag bij Wolphaartsdijk gekanteld. De chauffeur is hierbij gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 14.10 uur nabij de kruising Langeweg - Kaaidijk. De vuilnisauto kwam door onbekende oorzaak naast de weg op een akker terecht. De 45-jarige bestuurder van de wagen liep kneuzingen en schaafwonden op, laat een familielid weten. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Omstanders hebben hem geholpen om via het luik bovenop de cabine uit de wagen te komen. Een van de omstanders wist ook via het raam de motor uit te zetten. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om het gevaarte weer op de weg te krijgen. Rond 17.10 uur stond de truck weer op zijn wielen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E. Plant (25-5-2017 om 14:21)
Ik ben de chauffeur die dit gehad heeft. Ik heb helemaal niet hard gereden, want je mag daar 60 en ik reed max. 50 km/u.
dries (24-5-2017 om 19:14)
Ze moeten nog iets harder rijden ,bij mij komen ze langs de deur gescheurd, niet normaal.
Cookie-instellingen beheren