Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto op z'n kop na botsing met trekker

Toegevoegd: 24-05-2017, 16.43 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Bij een aanrijding in Kamperland is woensdagmiddag één persoon gewond geraakt.


Omstreeks 15.35 uur kwamen bij de kruising van de Longroomweg met de Nieuweweg een trekker en een personenauto met elkaar in botsing. De personenauto kwam op zijn kop tot stilstand.

Eén van de betrokkenen raakte gewond en is ter plekke door de ambulancedienst behandeld en vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de auto te takelen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D K. (25-5-2017 om 22:44)
Beste Simon....Ik rijd 45 jaar zonder bekeuring etc. En tractoren zijn in principe langzaam rijdend verkeer....Maar zij rijden te hard! Met kinderen van 16/17 jarige aan het stuur. Zelfs vaders met nog jongere kinderen....waar de kinderen mogen sturen! En ik zie dit elke dag op amper 8 meter. De boer c q loonwerker (dat zijn de ergste!) MOET opletten. ...het zij zo...
Simon (25-5-2017 om 12:18)
Beste D.K., waarom de trekker? Hoevelen honderden automobilisten rijden er als gekken rond? Ik weet niet wie hier schuldig aan is en het maakt niet uit ook. Maar ga niet direct je oordeel lopen ventileren. Waarschijnlijk ben jij ook zo'n bestuurder die haast haast heeft, niet even op een tractor kan wachten, zo hard mogelijk over een rotonde knalt zodat er maar niemand kan invoegen, en nog even snel afslaat voor een naderende trekker. En als er dan wat gebeurd? Jaja dan rijdt de trekker natuurlijk te hard. Maar als automobilist moet je een lampje gaan branden bij een groot landbouwvoertuig: hoe passeer ik zo veilig mogelijk? Ziet hij mij? Hinder ik hem? Zou al veel ongelukken voorkomen.
Boerin Ellen (25-5-2017 om 09:11)
Beste D.K ik zie sporen van de banden van de trekker rechtsachter op de auto.Met mijn praktijkervaring zou dat kunnen betekenen dat de auto het voorwiel van de trekker heeft geschampt. Let wel; ik zeg 'zou kunnen' want ik ben er niet bij geweest. Zou mij eens kunnen uitleggen hoe dat nu weer de schuld kan zijn van de trekkerchauffeur? Dat er bestuurders van trekkers te hard rijden weten we allemaal. Maar om nu elk ongeval waar een trekker bij betrokken is zonder pardon maar weer op die trekker te steken??
D K. (24-5-2017 om 23:46)
Wat wil je ook met die steeds grotere landbouw machines/tractoren. Er zijn er die rijden.. ...nee, scheuren met snelheden tot 70 ! km ! op de teler. Zelf gecontroleerd. Want elke dag komen er vele tientallen voorbij...en niemand die ingrijpt....jaja...!!
Rikki (24-5-2017 om 20:22)
Geduld hebben mekaar de ruimte geven scheelt deze ellende, het haastig rijden maakt zelden goed.
Cookie-instellingen beheren