Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 68 km

Paardentrailer gekanteld op A58 Goes

Toegevoegd: 16-06-2017, 21.39 uur - Update: 17-06-2017, 11.31 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op de A58 is vrijdagavond tussen Goes en Heinkenszand een paardentrailer gekanteld. Hierdoor ontstond een korte file.


Het ongeluk gebeurde rond 20.25 uur op de rijbaan richting Vlissingen. Een personenauto met daar achter de paardentrailer werd door onbekende oorzaak van achteren aangereden door een andere personenauto. Er kwam een rapid responder van de ambulancedienst ter plekke maar niemand raakte ernstig gewond.

Nadat het paard was overgeladen in een andere trailer heeft een bergingsbedrijf de aanhanger weer overeind gezet. Zowel de aanhangwagen als de personenauto die de botsing veroorzaakte zijn door het bergingsbedrijf meegenomen. Vanwege het ongeluk moest één rijstrook worden afgesloten. Het verkeer werd door Rijkswaterstaat over de overgebleven rijstrook geleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (17-6-2017 om 12:18)
Achterop een trailer rijden ? Wachten op de reakties 'misschien wel onwel geworden' ... haha. Zeker met een paardentrailer kijk je toch extra uit. Was je snelheid of je telefoon belangrijker dan afstand houden? Enig idee wat een impact dit heeft op het dier of degene die er van houdt? Gelukkig geen uitwendig letsel blijkbaar. Sterkte voor de slachtoffers van deze onbenul.
Loes (17-6-2017 om 11:44)
Er word ook zo hard gereden en gekleefd m er voorbij te komen, dat als er wat op doet men weinig tijd heeft te handelen, achterop de trailer geknald..... Negeren mensen hun oogkleppen en de drukte op de weg, en hou men graag van harmonica effect.
Serge (17-6-2017 om 09:28)
De Peugeot is achterop de auto met paardentrailer gereden. Met het paard gaat het gelukkig redelijk goed.
P (17-6-2017 om 09:09)
De trailer is vanachter aangereden door een andere personenauto, daardoor aan de slinger geraakt en gekanteld. Als u de foto's goed bekijkt ziet u dat er een Mercedes voor stond (ze breekkabel aan de trekhaak) en geen peugeoot !! Wens de betrokkenen heel veel sterkte.
Deborah (17-6-2017 om 01:40)
Wat een nachtmerrie!! Arm arm paard. Hoe kun je nou achterop een auto klappen met een paardentrailer achter je wagen? Hopelijk heeft het paard er lichamelijk niks aan over gehouden. Overigens mentaal ook niet. Ze vertrouwen hun baas goed door de trailer in te lopen ondanks dat het vluchtdieren zijn.. Hoop dat hij dat vertrouwen terug krijgt!
f (17-6-2017 om 00:31)
Vraag me af of je met een peugeootje (207sw?) uberhaupt zo'n 2-paardstrailer mag trekken... Gelukkig had t dier niets zo te zien! mvg,f
Cookie-instellingen beheren