Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km
61

Brandweer Brouwershaven redt vermiste kat uit boom

Toegevoegd: 25-04-2024, 20.35 uur
Met behulp van een ladder is het dier uit de boom gehaald.
Met behulp van een ladder is het dier uit de boom gehaald.
© Foto: Brandweer Brouwershaven
Door: Eugène Harthoorn

BROUWERSHAVEN – De brandweerlieden van Brouwershaven hebben donderdagmiddag een vermiste kat uit een boom gehaald. Het dier bleek ongedeerd.


102

De brandweerlieden werden omstreeks 17.30 uur opgeroepen voor een melding van een dier op hoogte aan de Schuitkade. Ter plaatse bleek dat er een vermiste kat in een boom zat.

Met behulp van een ladder is het dier uit de boom gehaald en hebben de brandweerlieden het dier naar huis gebracht en herenigd met de baasjes.

73

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (26-4-2024 om 06:46)
o toppers echt heel goed werk wat jullie doen ,jullie maken mens en dier blij ,gelukkig weer veilig bij de baasjes thuis miljoen keer bedankt voor jullie hulp
joke (25-4-2024 om 21:17)
geweldig gedaan een 10 met een griffel voor de ,,brandweer ,, 10000x bedankt .
Cookie-instellingen beheren