Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 3 km
-->

Sloebrug gaat omhoog met vrouw erop

Toegevoegd: 18-06-2017, 23.32 uur
De provincie onderzoekt wat er precies is gebeurd.
De provincie onderzoekt wat er precies is gebeurd.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Sloebrug over het Kanaal door Walcheren in Vlissingen is zondagmiddag opengegaan met een oudere vrouw erop. Dat blijkt uit foto's op social media.


De vrouw stond met haar fiets op de brug toen deze openging. Een automobilist die voor de dalende slagbomen was gestopt schoot de vrouw te hulp. De brug daalde echter weer voordat deze helemaal naar boven was en geen van beiden raakte gewond.

Bij de politie is melding gedaan van het incident, maar pas lange tijd na het eigenlijke voorval. De provincie Zeeland, de beheerder van de brug, is volgens de PZC een onderzoek gestart naar wat er precies is gebeurd.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L. (19-6-2017 om 16:34)
Wat een veroordelingen weer hier naar de vrouw toe. Misschien was deze persoon wel dement? Of had het een andere oorzaak die niemand van ons kan weten. Zolang we daar niet zeker van zijn kunnen we de vrouw niet beschuldigen als 'Dom of eigenwijs' maar wel deze reacties!
it's me (19-6-2017 om 15:11)
Een bos bloemen voor deze vrouw? Juist niet! zij negeerde de slagbomen door er onderdoor te kruipen! Hoe asociaal is dat!! Hopelijk heeft ze er van geleerd en wacht ze de volgende keer netjes.
Vlissinger (19-6-2017 om 14:41)
Volgens mij zijn de meeste mensen niet op de hoogte van de aanwezigheid van een NOODKNOP bij de bruggen.. het staat er namelijk niet op, maar werkt wel. dan heb je direct met de centralebedieningspost contact.
Vlissinger (19-6-2017 om 13:32)
ik zal het onderzoek even afronden, eigenwijze vrouw blijft staan om bootjes te kijken. of: eigenwijze vrouw denkt nog wel even snel naar de overkant te kunnen. maar uiteindelijk zal het wel weer een verward persoon zijn.. whahaha
fietser (19-6-2017 om 13:23)
hoe kan zo oude vrouw zo blijven staan knap hoor zoo stevig vast houden nouu lijkt me niet kunnen er zijn slagbomen en knipperlichten doe dom kan je dan zijn om toch door te fietsen of lopen en dan zoo blijven staan heel vreemd hoor!!!!
@Sjaak U. (19-6-2017 om 12:59)
ja tuurlijk we mogen niet klachten bij een ongeval want het was de burger de minder ambtenaren wilde ? (niet regering ?) en dan moeten we onze mond houden volgens u ? Mensen met u IQ zouden een internet verbod moeten hebben
Cookie-instellingen beheren