Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen buiten bewustzijn na mishandeling Serooskerke (W)

Toegevoegd: 31-07-2006, 22.55 uur
Door: Politie Zeeland

SEROOSKERKE (W) - Zondag omstreeks 00.45 uur ontstond op een camping aan de Gapingseweg in Serooskerke een conflict tussen twee families vanwege geluidsoverlast.

Zondag rond 00.45 uur had een familie uit Weeze (D) tijdens een feestje bij de buren zoveel last van de muziek dat de 38-jarige Duitse man en zijn 17-jarige zoon gingen vragen of het wat zachter kon.

Hierop ontstond een vechtpartij, waarbij de vader en de zoon werden gestompt en getrapt door enkele personen die aanwezig waren op het feestje, zodanig dat beiden een ogenblik het bewustzijn verloren.

Ze liepen allebei diverse kneuzingen en zwellingen op, waarbij de jongen er het ergst aan toe was. De andere familie bood later nog wel haar verontschuldiging aan.

De vader en de zoon hebben beiden aangifte gedaan. De politie verzoekt eventuele getuigen van deze vechtpartij zich te melden bij bureau Serooskerke of te bellen naar 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren