Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij botsing onder invloed Scharendijke

Toegevoegd: 21-06-2017, 21.42 uur - Update: 21-06-2017, 22.05 uur
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Bij een aanrijding in Scharendijke is woensdagavond een vrouw lichtgewond geraakt. Eén van de betrokken bestuurders zou onder invloed hebben gereden.


Door onbekende oorzaak kwamen rond 20.10 uur twee personenauto's met elkaar in botsing op de Kuijerdamseweg (N652). De ambulancedienst heeft alle betrokkenen onderzocht en eerste hulp verleend. Er hoefde voor zover bekend niemand naar het ziekenhuis.

Volgens de politie is één van de betrokken bestuurders meegenomen naar het bureau omdat deze vermoedelijk onder invloed had gereden. Bergingsbedrijf Ista is ingeschakeld om de auto’s, waaronder ook één van Duitse toeristen, te takelen. De politie heeft de Duitsers naar hun het vakantiepark gebracht waar zij verblijven.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren