Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 94 km

Maand oude BMW flink beschadigd bij ongeluk

Toegevoegd: 22-06-2017, 18.41 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij een verkeersongeval op de Postweg (N286) tussen Poortvliet en Tholen is donderdagavond schade ontstaan aan een auto van een maand oud.


Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur op de kruising met de Vrouwendijk en de Kettingdijk. De brandweer werd opgeroepen voor een mogelijke beknelling maar niemand bleek vast te zitten in zijn voertuig. Sterker: Geen van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis.

Eén van de beide voertuigen, een maand oude BMW 116D, raakte flink beschadigd en moest worden getakeld. De andere betrokken auto kon zelfstandig verder rijden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (25-6-2017 om 20:33)
@Kees Karelse; laat het even duidelijk zijn dat ik niet jaloers ben:) oude (echte) BMW's zijn geweldig. Een 1-serie is geen echte BMW en gewoon hondslelijk
Kees Karelse (25-6-2017 om 14:29)
De afgunst spat eraf bij sommige azijnpissers hier die zelf geen Bmw hebben. Triest hoor als je jaloers bent aangelegd.
Zeeuwse showride (24-6-2017 om 06:32)
@ad; beste Adje, ik mag hopen dat je sarcastisch bent?? Wie zegt dat het de schuld is van de BMW-bestuurd(st)er? Misschien reed hij/zij netjes V-max op de Postweg en schatte de bestuurd(st)er van de wagen die van de kettingdijk kwam dat verkeerd in. Verder: inderdaad onnodig om te melden dat het een 1-serie van net een maand oud betreft, er zijn 100-en van die lelijke dingen in NL
Hou is op (23-6-2017 om 15:38)
De opmerking van 'Ad' slaat natuurlijk nergens op, het feit dat meneer zich afvraagt wat voor bestuurders bmw-rijders zijn, laat te wensen over aan het gezonde verstand van deze man. Je kunt niet de rijvaardigheid meten door te kijken naar het merk auto waarin gereden wordt. Verder vroeg ik me af of 'Vlissinger' zelf wel eens een vergelijkbaar probleem heeft meegemaakt? Ben benieuwd hoe meneer dan reageert.
Ik (23-6-2017 om 13:18)
@Johan: Totdat het je eigen familie aangaat, dan kunnen ze niet genoeg helikopters met artsen sturen zeker? Onverstand.
ad (23-6-2017 om 07:51)
WEER een BMW wat zijn dat toch voor bestuurders? Sterkte voor alle betrokkenen...
Cookie-instellingen beheren