Weerbericht:
Vannacht helder, morgen overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen (geen file)

Bestelbus op zijn kant na botsing Colijnsplaat

Toegevoegd: 29-06-2017, 14.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

COLIJNSPLAAT - Bij een botsing tussen een personenauto en een bestelbus in Colijnsplaat is vanmorgen één persoon gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 10.45 uur plaats op de kruising van de Noordlangeweg met de Colijnsplaatseweg. Na de aanrijding belandde de bestelbus op zijn kant. De brandweer is ter plaatste gekomen om de ambulancedienst te assisteren.

De inzittende van de personenauto is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de bestelbus kwam met de schrik vrij. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze bleek uiteindelijk niet nodig.

De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De zwaar beschadigde auto's zijn afgevoerd door bergingsbedrijf van Halst uit Kamperland.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750