Weerbericht:
Bewolkt en vooral in het zuiden (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kind gewond bij botsing in Kuitaart

Toegevoegd: 03-07-2017, 22.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

KUITAART - Bij een botsing in Kuitaart is maandagavond een kind gewond geraakt. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Even voor half acht kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing op de kruising van de Hoefkensdijk met de Hulsterweg (N689). Beide auto’s kwamen na het ongeval zwaar beschadigd tot stilstand.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. Wat het kind mankeert is ook nog niet bekendgemaakt. De betrokken voertuigen zijn weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (5-7-2017 om 12:39)
@Marja; ik denk dat je op een ander ongeluk wilde reageren, hier staat niets over drank gebruik bij. Dat was het ongeluk in Sint Annaland, daar bleek de moeder onder invloed van drank. Drank of GSM, allebei even erg!
Martin (4-7-2017 om 21:28)
@Marja. Heeft u zelf misschien teveel gedronken? Ik lees niks in het bericht terug over drank. De volgende zal wel zeggen dat het een gevaarlijk kruispunt is....
Marja (4-7-2017 om 18:57)
Mijn 1000 maal excuus voor mijn reactie want waarschijnlijk was hier geen drank in het ongeluk...ben ik verkeerd geweest want ben waarschijnlijk is geeeest met het ongeval in st nnaland waarbij wel drank in het spel was..excuses
Marja (4-7-2017 om 14:00)
Mama al vroeg bezopen????dat mens nooit geen rijbewijs terug geven...bezopen achter het stuur en dat nog met een kindje ook!!!gelijk de maximale straf voor dat mens...tis zonde dat kindje met zo.n onverantwoorde moeder..voor hetzelfde geld waren er meerdere doden gevallen