Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Brand in voortuin door onkruidverbrander

Toegevoegd: 07-07-2017, 15.04 uur
De brand aan de Elvis Presleylaan in Goes.
De brand aan de Elvis Presleylaan in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De brandweer is vrijdagmiddag in actie gekomen voor een buitenbrand aan de Elvis Presleylaan in Goes.


De brand ontstond rond 12.00 uur tijdens werkzaamheden met een onkruidverbrander. Enkele bossen in een voortuin van een woning vatte vlam.

De brand is geblust met enkele brandblussers en de brandweer heeft het brandje nageblust met water.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (7-7-2017 om 22:56)
Ja maar dat spuiten is zo slecht voor het milieu.... blablabla... Die schade van de branders en stoom onkruidverdelgers nee dat is beter.... Dit is de zoveelste melding van een brand door of met een 'milieuvriendelijk ' apparaat. Gewoon de oude vertrouwde spuit en niks geen gezeur!
exportzeeuw (7-7-2017 om 20:30)
dat krijg je steeds vaker.. gezeur over kwalijke stoffen voor het milieu met het spuiten van bestrijdingsmiddelen . branden werkt maar voor 60 % de rest blijft gewoon staan en de wortels blijven zitten
Verhout (7-7-2017 om 20:00)
Ik zie ook op de foto's dat het onkruid uit die tuin helemaal over dat muurtje groeit en de stoep versperd en vervuild. Is het geen tijd om die verantwoordelijke bewoner eens op zijn/haar verplichtingen te wijzen ?
mark pugner (7-7-2017 om 19:36)
Wordt het niet eens tijd dat er een bluskanon op die dingen komt?
Rob (7-7-2017 om 19:04)
Het is dan ook een waardeloos systeem. Wie gaat er nu met een brander over de trottoirs rijden om onkruid te doden? Een paar weken geleden kwamen ze bij ons langs en vorige week hebben we al het onkruid zelf verwijderd omdat alles gewoon doorgroeide. Alles wat op de grond leeft en/of loopt wordt doodgemaakt en het onkruid trekt zich er niets van aan hooguit het blad dat boven de grond staat.
lomp (7-7-2017 om 18:49)
onkruid verbranders.help niet kost handen vol geld snap dit nu eens gemeente .
Cookie-instellingen beheren