Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bromfietser botst met auto bij Haamstede

Toegevoegd: 14-07-2017, 11.14 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Een bromfietser is donderdagavond gewond geraakt bij een verkeersongeluk in Burgh-Haamstede.


Een mannelijke toerist uit Zwolle reed rond 22.00 uur op zijn brommer over de Kraaijensteinweg naast de N57. Bij de kruising met de Zandweg kwam de man in botsing met een 68-jarige automobilist uit Zierikzee.

De bromfietser kwam voor de automobilist van rechts maar had moeten stoppen want voor hem stonden haaientanden op de weg. De 54-jarige bromfietser is met onder meer een hoofdwond per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GR (15-7-2017 om 00:01)
Hier gaat het vaker bijna mis.. ik woon hier vlak bij en ik heb bijna een keer on het donker een fietser op mm motorkap gehad die zonder licht kei hard door reed.. vaak fietsers en brommerrijders die door rijden en zelfs auto's die van de secundaire weg komen door rijden zonder te kijken!!
Jan (14-7-2017 om 19:53)
Het is een raar punt daar, op heel deze weg hebben (brom(fietsers voorrang behalve met kruising Zandweg. Waarom wordt er geen knik in het fietspad gelegd zoals op de Kloosterweg met kruising Binnenduin.
Cookie-instellingen beheren