Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Auto op zijn kop na ongeluk in Goes

Toegevoegd: 22-07-2017, 06.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag met spoed uitgerukt na een ongeval in Goes.


Rond 03.50 uur vond er op de Europalaan een eenzijdig ongeval plaats. Hierbij kwam de bestuurder met zijn auto op zijn kop tot stilstand. Naast de brandweer is er ook een ambulance ter plaatse geweest. De bestuurder is onderzocht maar raakte niet gewond.

Bergingsbedrijf De Moor heeft de auto weer op zijn wielen gezet en weggesleept. Over de toedracht van het ongeval is nog niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (22-7-2017 om 10:01)
Hoe is nou weer mogelijk? Behalve dat 't wéér om een BMW gaat... Sterkte...
remco (22-7-2017 om 10:00)
Er is al weken iemand als max verstappen door de wijk aan het rond racen. De auto is toevallig ook grijs, rijd met zeker 80KM/hr door de wijk met gierende banden. ik hoop van harte dat dit hem was , zodat het gevaar voor de omwonenden dan nu eindelijk voorbij is.
Cookie-instellingen beheren