Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Caravan geschaard na botsing N62

Toegevoegd: 11-08-2017, 18.44 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Na een aanrijding op de Westerscheldetunnelweg (N62) bij Borssele is vanmiddag een caravan geschaard.


Op de rijbaan tussen de oostbuis van de Westerscheldetunnel en het tolplein kwamen rond 16.45 uur een bestelbus en een personenauto met caravan met elkaar in botsing. Zowel de ambulancedienst als de brandweer werden vervolgens opgeroepen om te helpen.

De beide voertuigen en de caravan moesten worden geborgen. Rond 18.05 uur was de ontstane file opgelost.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan B (11-8-2017 om 21:49)
Ik lees niet dat de tunnel afgesloten is geweest. Zouden ze het dan toch een keer gaan leren dat het verkeer er ook gewoon langzaam en veilig langs kan rijden.
Jantje (11-8-2017 om 21:13)
Vlak voor de tolpoorten word er veel te hard gereden er word vaak voor gesorteerd en de ongeduldige hardrijders durven nog te kleven ook het duwen dus. Bijna..niemand matig met snelheid en als iemand dat doet word er kort achterelkaar gereden en weinig tijd en ruimte om te hendelen..ik vind het heel sneu voor de mensen met caravan. Waarom moet men hardrijden als je toch moet minderen en waarom zo dicht op de voorganger...dat gaat vaak fout en nog snapt mrn het niet
Daniel (11-8-2017 om 20:16)
Er zal weer geen bestelbusje bij betrokken zijn ! Van dezelfde firma vanmiddag in Kortgene scheurt zo'n busje door de Hoofdstraat. Gaat links de Kaaidijk op. Stopt nam nog geen meter om de hoek.....naast gele strepen. Geen bestuurder van fiets, bromfiets, motor, auto en camper ziet nog iets op de kruising...jaja...UPS...
Cookie-instellingen beheren