Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geschepte voetganger zwaargewond

Toegevoegd: 13-08-2017, 07.09 uur
Foto 1 van 25

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Taxi chauf (13-8-2017 om 20:53)
Ik nodig een ieder specialist uit om vanavond die bocht eens te rijden. In het donker. En kijken of je dan nog kan beweren dat je daar iemand kan ontwijken of zelfs op tijd kan stoppen. Die vent liep op de rijbaan! !! Hij was fout. Hij hoort een fikse boete te krijgen en de rekening voor de beschadigde wagen.
Ad (13-8-2017 om 19:11)
Wat 'n reacties, BAH!!! Iedereen is er schijnbaar bij geweest. STERKTE voor alle betrokkenen...
Peet (13-8-2017 om 18:18)
Dat was sarcastisch bedoeld hé Vlissinger dat 40 km p/u dat weet ik ook wel 30 is daarom zei ik dat ook...Lees Toon maar dat is iemand die nadenkt over iets.. Niet zo gauw roepen iets maar gewoon lezen !!! Een voetganger mag aan de verkeerde kant van de weg lopen buiten de bebouwde kom dat is algemeen bekend en ik heb 3 x de 4-daagse gelopen en daar weet ook iedereen het..Hij zit niet op het politie-bureau hé omdat hij zo goed en netjes reed uiteraard !!!
Kees (13-8-2017 om 17:42)
Ja dan ben je wel een *** als je daar gaat lopen op een 80 KM weg net na een bocht. Sterkte voor de taxichauffeur die er niets aan kan doen. Hij zal zeker vrijuit gaan
Toon (13-8-2017 om 15:32)
Verstandiger was geweest om op het fietspad te gaan lopen. Heel veel bestuurders van taxi's/busjes, dus met een blauwe kentekenplaat rijden te hard. Sinds jaar en dag. Kennelijk werkt die blauwe plaat als een rode lap op een stier. Duidelijk een 80 km weg terplaatse. Als je daar ongeveer 80 km/u rijdt, leg je ongeveer. 22 mtr per sec af. Dat is dan zonder remmen. Na de aanrijding is nog 30-40 mtr afgelegd en dat zal zonder twijfel (deels) remmend zijn gebeurd, Dan mag U zelf even tellen hoe hard er gereden is. Te hard dus.
Vlissinger (13-8-2017 om 14:35)
Peet op die weg mag je 80 Km/h, als hij harder dan dat had gereden was hij veel verder pas gestopt plus wat deed die malloot op de rijbaan als er een fietspad is? En u rijdt maar 40 Km/h over de Nieuwe Bonedijkelaan in Vlissingen? U bent dus ook een notoire hard rijder, want de toegestane snelheid is daar 30 Km/h. Wacht eerst eens het onderzoek af voordat u iemand veroordeeld.
Cookie-instellingen beheren