Weerbericht:
In de ochtend enkele buien. Morgen meer zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man belandt met personenauto te water

Toegevoegd: 14-08-2006, 01.46 uur
Door: Politie Zeeland

WILHELMINADORP - Op de Westhavendijk in Wilhelminadorp is in de nacht van zaterdag op zondag rond 00.45 uur een eenzijdig ongeluk gebeurd.

Een 43-jarige Thoolse automobilist reed over voornoemde weg. Door onbekende oorzaak raakte hij, naar eigen zeggen, in de slip en reed zijn auto het water in. Omdat het portierraam in de auto open stond kon de man zijn auto uitklimmen.

Hij zwom naar de kant en werd door omstanders uit het water gevist. De auto is door een takelbedrijf uit het water getakeld. De man moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij ruim drie maal zoveel had gedronken dan is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Hij verklaarde maar vier drankjes te hebben gedronken en voelde zich nog goed in staat om auto te rijden. Op het politiebureau kreeg de man wat droge kleding en een dagvaarding. Hij was al eerder voor hetzelfde vergrijp veroordeeld.

Aan de auto wordt technisch onderzoek verricht, volgens de man is er met de banden van de auto iets niet in orde, mogelijk is dit de oorzaak dat de auto geslipt is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren