Weerbericht:
Vanavond in de noordelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen van poging verkrachting Middelburg

Toegevoegd: 11-08-2006, 17.29 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Vrijdagochtend tussen 05.25 uur en 05.45 uur heeft een onbekende man, aan de Kanaalweg in Middelburg, gepoogd een 21-jarige vrouw uit Middelburg te verkrachten.

Tussen 05.25 uur en 05.30 uur fietste de 21-jarige vrouw over de Kanaalweg, gaande in de richting van Arnestein. Nadat ze, bij het benzinestation, de weg was overgestoken zag ze op een grasveldje tussen het spoor en de rijbaan een man staan.

Nadat ze de onbekende man voorbij was gefietst, werd de vrouw door hem van de fiets getrokken en meegesleurd in de richting van het spoor. Hier probeerde de man de Middelburgse te verkrachten. Ook dwong hij haar tot het verrichten van seksuele handelingen.

Omdat de vrouw rustig bleef liet de man haar uiteindelijk gaan. Signalement van de onbekende man: - blanke man - lengte tussen de 1.82 m en de 1.85 m - blond / middelblond kort haar - normaal postuur - leeftijd van ongeveer begin 30.

Tijdens het voorval zijn er verschillende voertuigen / personen langsgereden, te weten: - een busje - een auto, die komend uit de richting van Arnemuiden, linksaf de Nieuwlandseweg opreed - en een man op de fiets die, komend uit de richting van het station, de Nieuwlandseweg opreed.

De politie verzoekt genoemde personen en eventuele andere getuigen zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren