Weerbericht:
Veel zon, maar in het noorden soms bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brand in camper bij woning Yerseke

Toegevoegd: 15-09-2017, 12.07 uur - Update: 15-09-2017, 13.10 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - In Yerseke is vrijdag brand uitgebroken in een camper bij een woning. Er is opgeschaald naar grote brand.


De brand woedde achter een woning aan de Langeville. De eerste brandweerwagen werd rond 11.50 uur opgeroepen. De camper stond al snel volledig in brand. Binnen tien minuten werden drie blusvoertuigen en een ambulance opgeroepen. ​Volgens de Veiligheidsregio Zeeland waren in de camper meerdere gasflessen aanwezig. Tijdens brand zijn kleine explosies geweest, onder andere van gasflessen. Er zijn geen gewonden gevallen.

De camper stond naast een schuur op een terrein aan de zijde van de Molendijk. De woning, gelegen op meer dan twintig meter afstand, liep geen schade op. De schuur is wel beschadigd geraakt. De brandweer heeft de aanwezige dakplaten onderzocht maar deze bleken geen asbesthoudende materialen te bevatten. Rond 12.30 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (15-9-2017 om 15:43)
Nu maar hopen dat de verzekering ook geldig is als het voertuig bij huis geparkeerd staat
Cookie-instellingen beheren