Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke portie geluk bij ongeluk Noordwelle

Toegevoegd: 21-09-2017, 20.36 uur
Door: Roland de Jong

NOORDWELLE - Een automobilist heeft donderdagavond bij Noordwelle een flinke portie geluk gehad toen hij met zijn auto over de kop sloeg. Hij kroop haast ongeschonden uit zijn auto.


De man wilde rond 18.40 uur op de Stoofweg (N651) een motorrijder inhalen. Deze was echter juist bezig om af te slaan naar de Smidsweg. Een botsing kon worden voorkomen maar de automobilist belandde in de berm en reed aan de andere kant van de weg de bosschages in. Het voertuig sloeg over de kop en de auto kwam tot stilstand in een sloot.

De motorrijder is na het ongeluk omgekeerd om hulp te verlenen. Wonder boven wonder kon de automobilist echter zelf uit het zwaar beschadigde voertuig klimmen. De ambulancedienst werd opgeroepen om hem te onderzoeken. Hij liep slechts lichte verwondingen op en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft hem meegenomen. De auto is getakeld door Ista uit Oosterland.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (23-9-2017 om 01:46)
Kon her niet snel genoeg gaan voor het race autootje? De motorrijder heeft geluk gehad.
Moeder (22-9-2017 om 17:35)
"Motorrijder was bezig af te slaan"... Gaf hij geen richting aan daarbij, of zag de autobestuurder dat over het hoofd? Goed dat het alléén voor de auto slecht afgelopen is! En super dat de motorrijder terug ging om hulp te verlenen...
Cookie-instellingen beheren