Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto van de weg bij Sluiskiltunnel

Toegevoegd: 22-09-2017, 14.27 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Bij een afslag van de Sluiskiltunnel (N62) tussen Sluiskil en Terneuzen is vanmiddag een auto van de weg geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 13.25 uur toen een personenauto vanuit de tunnel kwam en de afslag nam richting Terneuzen. De auto belandde op zijn zijkant in een ondiepe sloot. Naast de politie en de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen maar gelukkig bleek de situatie mee te vallen.

Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Autoberging Terneuzen heeft de Opel Meriva uit de sloot getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (22-9-2017 om 17:09)
Ik hoorde vandaag nog op de radio dat er tegenwoordig erg veel mensen zakken voor hun rijbewijs en dat de schuld bij de rijscholen ligt. Zo als ik het lees zijn er toch erg veel mensen wel geslaagd maar kunnen niet rijden - of met andere dingen bezig. Het is echt niet meer normaal te noemen hoeveel ongelukken er tegenwoordig gebeuren en dan vooral WAT voor ongelukken. En dan is het nu nog goed weer, wat moet dat van de winter dan worden?
Cookie-instellingen beheren