Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Brand in kunstgalerie aan de Kaaiwal in Axel

Toegevoegd: 26-09-2017, 12.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - In een kunstgalerie aan de Kaaiwal in Axel heeft vanmorgen brand gewoed. De brandweer had het vuur na ruim een half uur onder controle. Er raakte niemand gewond.


De brand werd rond 11.00 uur ontdekt. Omdat onduidelijk was of er nog iemand in het pand aanwezig was werd de brand opgeschaald naar een middelbrand. Ook twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Er bleek na onderzoek van de brandweer niemand meer in het pand aanwezig te zijn.

De brand heeft volgens de brandweer op de begane grond gewoed en heeft zich uitgebreid naar de verdieping. De brandweer heeft bij de naverkenning nog vuur in het plafond aangetroffen en geblust. Even voor half één is het sein brandmeester gegeven. Het pand is door de brandweer geventileerd.

Stichtig Salvage is ter plaatse voor ondersteuning van de schadeafhandeling. Over de oorzaak van de brand en de omvang van de schade is nog niets bekend. Naastgelegen panden hebben rookschade opgelopen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750